Kültéri beton elemek

Bbq és grillezés igényesen minőségi termékekből, kerti beton elemek felhasználásával

modern formaterv

strapabíró kivitel

letisztult megjelenés

Beton grill konyha

A Concrate Style egyedi beton grill konyháját kifejezetten a grillezést kedvelőknek fejlesztettük. A grill konyhával kertjének vagy akár teraszának új központi eleme kerül kialakításra, természetesen maximálisan az Ön igényeire és kertjének vagy teraszának adottságaihoz igazítva. Összejövetelek alkalmával az új grill konyha köré gyűlnek majd a család és a barátok, így a grillezés mellet, akár egy bárpult kialakítással már egy hűsítő koktél, ital vagy üdítő fogyasztása mellett beszélgetni.

Munkáink

Bográcsozó

A Concrate Style bográcsozója többféle kivitelben készül, akár szalonnát sütne, akár klasszikus bográcsos ételeket készítene. A tűztér köré természetesen készítünk padot, vagy akár asztalt is a kellemes nyáresti sütögetéshez, beszélgetésekhez.
Kerti asztalok, padok számtalan méretben és változatos színekben. 4 évszakos időjárásálló felületi védelemmel ellátva, masszív, strapabíró kivitelben, egyedi méretben is.

Egyéb kerti beton elemek

Varázsolja kertjét, otthonának bejáratát exkluzívvá, egyedivé további kerti beton elemeinkkel

Beton medenceszegély

Medencéjéhez egyedi méretben gyártunk szegélyt csúszásgátló felülettel, természetesen kertjének és medencéjének stílusához igazodva. Egyszerűen tisztántartható, stílusos szegély.

Kerti tipegők

Kerti tipegők, blokk lépcsők egyedi méretben, csúszásgátló felülettel 4 évszakos időjárásálló kivitelben.

Tüzes kerti elem

Kerti bútorához válasszon tűzteres asztalt egyedi hangulatúvá és felejthetetlenné téve egy esti beszélgetést a barátokkal vagy egy kettesben töltött estét párjával.

Vizes kerti elem

Egy modern, vízköpő fal egyedi design eleme lesz kertjének. Ledes megvilágítással különleges atmoszférát ad az esti kert látványa.

Keressen minket az elérhetőségeink egyikén

Tovább