Fürdőszoba látszóbeton elemek

Beton elemek, mosdók a teljes harmóniáért.

modern formaterv

strapabíró kivitel

letisztult megjelenés

Beton a fürdőszobában

Akinek nem elég egy beton mosdó, hogy feldobja fürdőszobáját, aki a megalkuvás nélküli, tökéletes összhangot szeretné, aki nem rontja el az igényes enteriört a fehér szaniterek látványával,annak ajánljuk a teljes szettjeinket. Mosdó, tusoló fal és tálca, kád, burkolatok egyszínű betonból. Kivételes formák és méretek is kialakíthatóak ebből a csodálatos anyagból. Szettjeinkkel az összhang és az elismerő tekintetek garantáltak.

Munkáink

L alakú mosdó

Dupla mosdó

Térben álló mosdó

Egyedi beton mosdó

A beton mosdók kialakításuk szerint lehetnek álló, konzolos függesztett, pultra építhető és pultba süllyeszthető. Színben,textúrában és formában egyedülálló választékkal rendelkezünk Európában. Számtalan sikeres projekttel és tapasztalattal a hátunk mögött segítünk éttermek, kávézók, hotelek és magánházak beton mosdóinak kivitelezésében,akár szekrényekkel és konzolokkal együtt is várjuk megrendeléseiket. Álmodja meg,a Concrate Style megvalósítja! Azoknak ajánljuk, akik szeretik az egyedi megoldásokat, formákat, méreteket, és nem félnek egy újdonsággal feldobni a fürdőszobájukat. Felmerülhet a kérdés, hogy ezen termékeket lehet-e takarítani. A válasz egyértelműen igen, általános tisztítószerekkel kezelve, puha nedves ronggyal áttörölve.

Beton mosdóink

Andromeda

Egyedi kivitelezésű, két darabos beton álló mosdó Andromeda díszítéssel. Tökéletes választás azoknak, akik szeretik a virágmintát és álló mosdót szeretnének. Egyedi méretben gyártjuk termékeinket, így garantáljuk azt, hogy a mosdó tökéletesen illeszkedik az elképzelt helyiséghez.

Letöltés

Aphrodite

Virágmintás beton mosdó a virág minta kedvelőinek. Ahogy a képen is látja, akár fém lefolyóval is megrendelheti. Egyedi kivitelezés miatt, nem lehet gond a mosdó méretével. Természetesen különböző mintával és 20 féle színben rendelhető.

Letöltés

Apollo

Pultra építhető beton mosdó az extrém mintát kedvelőknek: Egyedi kígyóbőr mintás mosdó. Ahogy a képen látható, rendelheti fém lefolyóval is. Ahogy a többi mosdónk is, ez is egyedi méretben és többféle színben rendelhető.

Letöltés

Egyéb beltéri beton elemek

Varázsolja otthonát exkluzívvá egyedi beton elemeinkkel

Beton tusolófal

Tűnjön ki a hétköznapi emberek közül és élvezzen egy egyedi betonból készült tusoló kabint. Teljes az összkép, amikor a fürdőszobában egy egyedi méretre készített tusolófalat megépítenek. Nem probléma a csapok helyét kihagyni, elszívást, rejtett világítást beépíteni. Még egy modern beton tusolótálcát is rendelhet hozzá. Garantáltan imádni fogja.

Beton zuhanytálca

Egyedi megoldásra van szüksége? Szögben álló falai lettek? Extra méretű tusoló tálcát szeretne? Nem probléma, megoldjuk betonból. Könnyen tisztítható, és fantasztikus látványt nyújt egy minimál stílusú fürdőszobában. Színben a csempéjéhez biztosan találunk megfelelőt.

Keressen minket az elérhetőségeink egyikén

Tovább