Fürdőszoba látszóbeton elemek

Számunkra igen fontos, hogy ügyeleink igényeit minden szinten kielégítsük. A sok visszajelzés alapján ezért új szolgáltatást vezettünk be cégünknél. Látványtervet készítünk a megtervezett beton termékekről, legyen az kültéri beton konyha vagy éppen egy beton fürdőszoba, melybe beton mosdót vagy tusolót szeretne. Így Ön már a megrendelés pillanatában láthatja a megálmodott beton terméket.

modern formaterv

strapabíró kivitel

letisztult megjelenés

Beton a fürdőszobában

Akinek nem elég egy betonmosdó,hogy feldobja fürdőszobáját. Aki a megalkuvás nélküli ,tökéletes összhangot szeretné. Aki nem rontja el az igényes enteriört a fehér szaniterek látványával,annak ajánljuk a teljes szettjeinket. Mosdó, tusoló fal és tálca, kád, burkolatok egyszínű betonból. Kivételes formák és méretek is kialakíthatóak ebből a csodálatos anyagból. Szettjeinkkel az összhang és az elismerő tekintetek garantáltak.

Korábbi munkáink

Bachelor

Modern formavilágú, garantáltan egyedi megjelenésű beton mosdó. Egyedi méretben, beton vagy fém lefolyótakaróval és 20 féle színben rendelhető.

Bamboo

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Elysium

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Egyedi Betonmosdó

A betonmosdók kialakításuk szerint lehetnek álló ,konzolos függesztett, pultra építhető és pultba süllyeszthető.Színben,textúrában és formában egyedülálló választékkal rendelkezünk Európában. Számtalan sikeres projekttel és tapasztalattal a hátunk mögött segítünk éttermek, kávézók, hotelek és magánházak betonmosdóinak kivitelezésében,akár szekrényekkel és konzolokkal együtt is várjuk megrendeléseiket. Álmodja meg,a Concrate Style megvalósítja! Azoknak ajánljuk akik szeretik az egyedi megoldásokat,formákat,méreteket és nem félnek egy újdonsággal feldobni a fürdőszobájukat. Felmerülhet a kérdés,hogy ezen termékeket ,lehet e takarítani. A válasz egyértelműen igen, általános tisztító szerekkel kezelve ,puha nedves ronggyal áttörölve.

Korábbi munkáink

Apollo

Pultra építhető beton mosdó az extrém mintát kedvelőknek: Egyedi kígyóbőr mintás mosdó. Ahogy a képen látható, rendelheti fém lefolyóval is. Ahogy a többi mosdónk is, ez is egyedi méretben és többféle színben rendelhető.

Aquarius

Klasszikus designt képvisel a peremmel készített beton mosdó, fém vagy normál lefolyóval, egyedi méretben és színben rendelhető.

Aurora

Két darabból álló modern vonalvezetésű beton szaniter, a modern formatervezés szerelmeseinek. Igazi meglepetés fogad minket, amikor közelebb lépve a mosdóhoz megpillantjuk a logózott lefolyót. Egyedi színben és méretben, akár logózott lefolyóval, is rendelhető.

Egyéb beltéri beton elemek

Varázsolja otthonát exkluzívvá egyedi beton elemeinkkel

Beton tusolófal

Tűnjön ki a hétköznapi emberek közül és élvezzen egy egyedi betonból készült tusoló kabint. . Teljes az összkép mikor a fürdőszobában egy egyedi méretre készített tusolófalat megépítenek. Nem probléma a csapok helyét kihagyni,elszívást, rejtett világítást beépíteni. Még egy modern beton tusolótálcát is rendelhet hozzá. Garantáltan imádni fogja.

Beton zuhanytálca

Egyedi megoldásra van szüksége? Szögben álló falai lettek? Extra méretű tusoló tálcát szeretne? Nem probléma megoldjuk betonból. Könnyen tisztítható és fantasztikus látványt nyújt egy minimál stílusú fürdőszobában. Színben a csempéjéhez biztosan találunk megfelelőt.

Beton falburkolat

Manapság minden új ház építésénél és felújításnál felmerül az igény,hogy valamilyen falburkolattal feldobnánk otthonunkat. Erre számtalan gyönyörű betonból készített elemet ajánlunk. Falburkolat “nemes betonból készített így nyugodtan kültérre is felrakhatjuk,ezzel egy időjárás álló felületet kialakítva. Minimál , artdeco vagy mediterrán stílus? Kültér vagy beltér?szinte mindegy, hiszen méretben ,színben és struktúrában számtalan lehetőséget választhattok.

Beton padlóburkolat

Egyedi méretben, színben és formában rendelhető. Kül- és beltérben alkalmazható beton padlóburkoló.

Keress minket az elérhetőségeink egyikén

Tovább