Beton virágláda

Közületeknek és magánszemélyeknek egyaránt fantasztikus választás a Concrate Style virágládái.

modern formaterv

strapabíró kivitel

letisztult megjelenés

Egyedi virágláda betonból

Teraszra és kertbe egyaránt vállaljuk egyedi méretekben gyártott virágládák elkészítését. Garantáltan fagybiztos, logóval, felirattal is rendelhető. Miért érdemes beton virágládát választani? Rengeteg előnye van: időjárásálló, a nagyobb növényeket sem dönti fel az erős szél. Teraszokon korlátként is funkcionál: biztonságosan le tudjuk vele választani a kerthelyiségeket. Méretre és színre is a legmegfelelőbbet készítjük el egyedi igények szerint, hogy az Ön cége garantáltan kitűnjön a többiek közül!

Korábbi beton virágládáink

Bográcsozó

A Concrate Style bográcsozója többféle kivitelben készül, akár szalonnát sütne, akár klasszikus bográcsos ételeket készítene. A tűztér köré természetesen készítünk padot, vagy akár asztalt is a kellemes nyáresti sütögetéshez, beszélgetésekhez.
Kerti asztalok, padok számtalan méretben és változatos színekben. 4 évszakos időjárásálló felületi védelemmel ellátva, masszív, strapabíró kivitelben, egyedi méretben is.

Egyéb kerti beton elemek

Varázsolja kertjét, otthonának bejáratát exkluzívvá, egyedivé további kerti beton elemeinkkel

Beton medenceszegély

Medencéjéhez egyedi méretben gyártunk szegélyt csúszásgátló felülettel, természetesen kertjének és medencéjének stílusához igazodva. Egyszerűen tisztántartható, stílusos szegély.

Kerti tipegők

Kerti tipegők, blokk lépcsők egyedi méretben, csúszásgátló felülettel 4 évszakos időjárásálló kivitelben.

Tüzes kerti elem

Kerti bútorához válasszon tűzteres asztalt egyedi hangulatúvá és felejthetetlenné téve egy esti beszélgetést a barátokkal vagy egy kettesben töltött estét párjával.

Vizes kerti elem

Egy modern, vízköpő fal egyedi design eleme lesz kertjének. Ledes megvilágítással különleges atmoszférát ad az esti kert látványa.

Keressen minket az elérhetőségeink egyikén

Tovább