Beltéri beton elemek

Belsőépítész beton elemek a teljes design érdekében.

modern formaterv

strapabíró kivitel

letisztult megjelenés

Egyedi beton konyhapult

A konyhánk tervezésénél számtalan kérdés felmerül, ilyen a munkapult anyaga, színe, formája. Ön bizonyára betonpultban gondolkodik ,ezért talált ránk, és a legjobb helyre került,hiszen cégünk minden terméket kézzel készít a megrendelői igények szerint. Tervezze meg mosogató medencéjét és konyhapultját,mi legyártjuk! A beton konyhapult felületére impregnálószert vagy speciális fedőlakkot teszünk. Melyiket is válasszuk?Az impregnálószer alkalmazásakor a betonunk porózus marad.Használat során különböző anyagokkal találkozik,melytől foltosodik , beérik a felület. A beton igazi szerelmeseinek ajánljuk. Fedőlakk választása esetén a felületünk egységes bevonatot kap. Ezen nem hagy nyomot semmi,garantáltan olaj-,kávé- és vörösborálló felületet használhatunk. Annak ajánlom,aki szereti a betont,de az eredeti állapot megtartása fontos szempont. Miért beton konyhapult? Mert ebből készített pult biztosan a konyhánk dísze lesz. Optikailag vastagabb hatást érhetünk el,mint más anyagokból. Kiválaszthatjuk a bútorunk színéhez legjobban passzoló színű betont. Perem nélküli ,egyben öntött mosogató tálcát is kérhetünk bele.

Munkáink

Konyhapult mosogatóval

Felkérést kaptunk egy nyaraló egyedi beton konyhapultjának a kivitelezésére. A pulttal egybe öntött beton mosogatómedence és a beton falburkolat teszi igazán egyedivé ezt a fantasztikus designt.

"L" alakú pult főzőlappal

"L" alakú konyhapult főzőlappal és alulról szerelt fém mosogatótálcával. Vörös tégla falburkolattal, tölgy konyha bútorra épített a beton konyha pult.

Beton konyhapult szigettel

Jól mutat a beton konyhapult a fényes fehér konyhabútorral és a szuper matt szürke szigettel. A beton pult és a furnérozott tölgy betétek harmóniája vitathatatlan.

Asztal Betonból

Életünk meghatározó eseményeit éljük meg az asztalaink mellett étkezés, családi rendezvények, tanulás, de akár szabadtéri sütögetés formájában. Munkánkhoz vagy éppen egy tárgyaláshoz elengedhetetlen az asztal, amit betonból az Őn igényeire tudunk szabni. A vastagsága, formája mellett még különböző lenyomatokat is kérhetünk bele. Képzeljük el azt a tárgyaló asztalt ,aminek a közepén a cég logóját látja a tárgyaló partnerünk.Ehhez kínálunk számtalan megoldást,legyen az kültéren vagy beltérben. Beton asztalainkat egyedi igények alapján ,egyedi színben,méretben gyártjuk. Lábai betonból, vasból és fából is készülhetnek.

Mukáink

Középső mintával

Egyedi mintát szeretne beton asztala közepén? Megvalósítjuk igényét. Válassza egyedi mintákkal díszített beton asztalunkat, és csatlakozzon az igazi beton kedvelők közé! A mintákat egyéni tetszésének megfelelően rendelheti meg.

Beton asztal tölggyel

A beton asztal közepén megfigyelhetjük a tölgy és beton harmóniáját. Tökéletes választás a természet szerelmeseinek. Az asztal egyedi méretben készítjük.

Dohányzóasztal betonból

Nyers beton asztallap különleges formatervezésű lábakkal szelídítve az igazán különleges embereknek tervezve.

Egyéb beltéri beton elemek

Varázsolja otthonát exkluzívvá egyedi beton elemeinkkel

Beton falburkolat

Manapság minden új ház építésénél és felújításánál felmerül az igény, hogy valamilyen falburkolattal feldobjuk otthonunkat. Erre számtalan gyönyörű betonból készített elemet ajánlunk. Falburkolat “nemes" betonból készül, így nyugodtan kültérre is felrakhatjuk, ezzel egy időjárásálló felületet kialakítva. Minimál, art deco vagy mediterrán stílus? Kültér vagy beltér? Szinte mindegy, hiszen méretben, színben és struktúrában számtalan lehetőséget választhatnak.

Beton padlóburkolat

Térkő és a hagyományos kerámia padló burkolat helyett választhatunk látszóbeton burkolatokat kültéri és beltéri használatra egyaránt. Vastagságát, méretét, formáját, színét változtathatjuk igényeink szerint. Tartós, strapabíró és designos burkolat. A formák, színek játékával exkluzív terek kialakításához is kiváló választás a beton burkoló elem.

Keressen minket az elérhetőségeink egyikén

Tovább